FAQ

FAQ

FAQ

Wij geven rijlessen in de volgen plaatsen: Dordrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Rotterdam, Papendrecht, Gorinchem, Werkendam, Sleeuwijk, Woudrichem, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Nieuwendijk, Almkerk, Hank, Dussen en Andel.

Het gemiddelde aantal lessen dat men nodig heeft om zijn/haar rijbewijs te halen ligt op ongeveer 35 rijlessen. Heb je er veel of weinig gevoel voor, dan heeft dat natuurlijk invloed op het gemiddelde. Je zou er onder kunnen blijven maar ook er boven kunnen komen. Ook is belangrijk of je al eerder auto hebt gereden of niet. De Instructeurs kunnen een goede inschatting maken bij de eerste (proef)les.

Dit is afhankelijk van de aantal lessen die je nodig hebt. Op de tarieven pagina vind je een overzicht van al onze prijzen.

Je kunt tussentijds niet van pakket wisselen. Laat je daarom goed adviseren door de rij-instructeur. Mocht je na het pakket nog lessen nodig hebben dan kun je losse lessen bijkopen voor het dan geldende tarief.

Bij aanvang van het praktijk-examen moet je in het bezit zijn van je theorie. Klik hier voor meer informatie over het theorie-examen.

Wij hebben geen wachttijden. Je kunt dus meteen beginnen met je rijlessen! Dit komt omdat wij voornamelijk compacte opleidingen verzorgen en iedere week examens hebben. Daar de meeste kandidaten slagen voor het examen kunnen wij iedere week nieuwe nieuwe leerlingen plaatsen.

In principe wordt je thuis opgehaald en afgezet. In overleg met je rij-instructeur kun je ook elders worden opgehaald en afgezet (wel binnen ons werkgebied).Denk hierbij aan het station, school, werk, of stage.

De RIS (Rijopleiding In Stappen) houdt in dat je in stappen wordt opgeleid. Deze methode van lesgeven houdt in dat je vervolgens 2 Deeltoetsen aflegt en daarna als laatste het Praktijkexamen. De kosten van de rijopleiding komen mede hierdoor een stuk hoger te liggen. De RIS-opleiding is door het CBR ontwikkeld met het oog op meer kwaliteit in de rij-scholenbranche. Deze aanpak heeft echter geen resultaat als de rijschool toch slecht is. Voordat het Cbr deze methode ontwikkelde gaven wij al les in stappen. Dit is een van de redenen waarom men bij ons toch vaak op of zelfs onder het gemiddelde van 35 rijlessen zit.

WAAROM RIJSCHOOL DA VINCI?

 • Wij bieden kwalitatieve rijlessen tegen de scherpste prijzen

 • Erkende rijschool met een hoge slagingspercentage.

 • WRM-gecertificeerd rij-instructeurs.

 • Keuze uit diverse voordeel pakketten.

 • Rijschool met vaste rijinstructeur.

 • Termijn betalingen altijd mogelijk.

 • Wij geven rijles in de Nederlandse taal of in het Engels.

Gratis proefles?

Boek nu direct een proefles!

  Plan een Rijles in!

  Start nu direct met een rijles pakket!

  Plan een Rijles in!

  Start nu direct met een rijles pakket!