Over ons

Rijschool Da Vinci is ontstaan door onvrede over de manier van lesgeven in Nederland. Het kwam er eigenlijk op neer, dat als iemand zijn of haar rijbewijs wilde halen, een lange traject moest afleggen. Men kon niet anders dan een keer per week een rijles nemen en dan uiteindelijk na een jaar (soms zelfs langer) een keer opgaan voor het rijbewijs. Marktonderzoek wees echter uit dat men toch liever sneller het rijbewijs in het bezit had. Wij kwamen toen met de compacte opleiding (vanaf 8 weken). Dit was zo’n succes dat de rijscholenwereld er niet meer omheen kon. Tegenwoordig kun je dankzij ons bij bijna iedere rijschool terecht voor een compacte opleiding.

Vele akties die tegenwoordig bij de meeste rijscholen worden aangeboden, zijn akties die wij hebben bedacht. Wij zullen trachten om in de toekomst te blijven innoveren, zodat jij, al dan niet bij ons, hiervan zult profiteren.

Bij ons sta jij als leerling centraal. Waar wij naar streven is 100% klanttevredenheid. Jij bepaald als leerling hoelang je bezig bent met de rij-opleiding. Samen met je vaste Rij-instructeur plan je je rijlessen in, op tijden dat het jouw uitkomt.

Wij lessen in de regio Dordrecht & Gorinchem. Dit zijn grote regio’s wij kunnen helaas niet alle plaatsen opnoemen maar als je twijfelt of wij ook in jouw plaats lesgeven dan kun je ons altijd mailen of bellen.

  • Wij bieden kwalitatieve rijlessen tegen de scherpste prijzen.
  • Erkende rijschool met een hoge slagingspercentage.
  • WRM-gecertificeerd rij-instructeurs.
  • Keuze uit diverse voordeelpakketten.
  • Rijschool met vaste rijinstructeurs

Rijschool Da Vinci is de rijschool waar je voor weinig geld je rijbewijs kunt halen. Dit komt door onze ervaren instructeurs en de manier waarop de lessen worden verzorgt. Door de manier van lesgeven waarin structuur een belangrijk rol speelt is het leren rijden en het halen van het rijbewijs voor iedereen mogelijk.

Zelfreflectie formulier